Κατακτήστε τον ψηφιακό κόσμο

Δώστε το «παρών» για το παρόν και το μέλλον! Οι εξελίξεις τρέχουν, το μέλλον τρέχει, εδώ, στον υπολογιστή σας. Η δυναμική γύρω από την ψηφιακή ανάπτυξη των δεξιοτήτων γίνεται ολοένα και πιο έντονη στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Ζούμε πλέον σε έναν ψηφιακό κόσμο όπου οι άνθρωποι εργάζονται, κοινωνικοποιούνται και λαμβάνουν δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες διαδικτυακά. Σύμφωνα με μελέτες, οι ψηφιακές δεξιότητες στον χώρο εργασίας απαιτούνται σε κάθε επάγγελμα, ανεξάρτητα από το αντικείμενο ή το επίπεδο.

Βγείτε μπροστά

  • Αποκτήστε τις απαραίτητες ψηφιακές δεξιότητες που σας ταιριάζουν. Τα προγράμματα πιστοποίησης ECDL είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες σας σύμφωνα με την προσωπική και την επαγγελματική σας ταυτότητα, για να ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής και εργασίας.

Γιατί τώρα;

Βρείτε το προφίλ σας!

Κάθε προσωπικότητα είναι διαφορετική, γι’ αυτό και κάθε μας πρόγραμμα είναι ξεχωριστό. Σκοπός μας είναι να μπορείτε να πιστοποιήσετε τις ψηφιακές δεξιότητες που εσείς προτιμάτε και θα σας είναι πραγματικά χρήσιμες στον δικό σας τρόπο ζωής. Βρείτε το προφίλ σας, δείτε το ECDL Profile που σας ταιριάζει!

Ενημερωθείτε & Πιστοποιηθείτε!

Βρείτε το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL που βρίσκεται δίπλα σας εύκολα & γρήγορα. Το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL της επιλογής σας θα σας ενημερώσει για εγγραφή σας στο Πρόγραμμα ECDL και την συμμετοχή σας σε εξετάσεις πιστοποίησης.

ΒΡΕΙΤΕ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Χτίστε το μέλλον σας!

Βρείτε τις ημέρες & τις ώρες των εξετάσεων που σας εξυπηρετούν και στην συνέχεια επιλέξτε το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL που σας εξυπηρετεί. Το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL της επιλογής σας θα σας ενημερώσει για την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα ECDL και την συμμετοχή σας σε εξετάσεις πιστοποίησης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Κανονισμός Πιστοποίησης Υποψηφίων

ECDL CANDIDATE MANUAL