Ο προσωπικός σας σύμβουλος, Business Development Manager βρίσκεται κοντά σας από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας σας μαζί μας για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το πλάνο των ενεργειών σας. Οι BDM είναι άνθρωποι της PeopleCert, σας υποστηρίζουν με επιχειρηματικές συμβουλές, αξιολόγηση των δεδομένων της αγοράς, προτάσεις για ενέργειες βελτίωσης, υλικά και μεθόδους προώθησης, ενημέρωση για νέες πιστοποιήσεις, πάντα βασισμένοι στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κέντρου σας και τις τοπικής σας αγοράς.  

Το τμήμα Marketing της PeopleCert έχει έτοιμες προτάσεις στοχεύοντας στην αύξηση των πωλήσεων των συνεργατών της. Η PeopleCert κάνει συχνές διαφημιστικές εκστρατείες για τα προϊόντας της και είναι στην διάθεση σας για να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Επιπλέον διοργανώνονται εκδηλώσεις και ημερίδες για τους συνεργάτες μας για να αναλύσουμε μαζί τις τάσεις της αγοράς αλλά και να προτείνουμε νέες μεθόδους πωλήσεων.                                     

Παρέχουμε ειδικά σχεδιασμένη περιοχή στο site με ελεγχόμενη πρόσβαση μόνο για τους συνεργάτες μας στην οποία υπάρχει διαθέσιμο υλικό Marketing & Πωλήσεων όπως φυλλάδια, αφίσες, επιστολές , newsletters , digital διαφημιστικό υλικό. Επιπλέον στην περιοχή συνεργατών θα βρείτε αποτελέσματα ερευνών για την αποτελεσματικότερη προσέγγιση του κοινού σας, ακαδημαϊκό υλικό για την υποστήριξη της εξεταστικής διαδικασίας, εγχειρίδια λειτουργίας όλων των συστημάτων και οδηγίες οργάνωσης του εξεταστικού σας κέντρου.  

Το τμήμα Εξυπηρέτησης Συνεργατών είναι στην διάθεσή σας κυριολεκτικά 24/7/365. Παρέχει αδιάλειπτη υποστήριξη όχι μόνο για την διενέργεια των εξετάσεων αλλά και για την άριστη εξυπηρέτηση των δικών σας πελατών.

Το ECDL σε αριθμούς

Η ποιότητα και η φήμη του ECDL βασίζεται σε σχεδόν είκοσι χρόνια εμπειρίας στην παροχή των προγραμμάτων πιστοποίησης σε περισσότερες από 40 γλώσσες παγκοσμίως, ενώ πάνω από 2,5 εκατομμύρια εξετάσεις ΕCDL λαμβάνονται ετησίως. Η επιτυχία του Προγράμματος διατηρείται από την συνεχιζόμενη καινοτομία στην ανάπτυξη προγραμμάτων πιστοποίησης, τη δέσμευσή για αυστηρές μεθοδολογίες σχεδιασμού και τη συνεπή τήρηση των προτύπων εξασφάλισης ποιότητας.
100
Διεθνής παρουσία σε εκατό χώρες
24.000
Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα Διεθνώς
15.000.000
Πιστοποιημένοι Διεθνώς
3.500.000
Εξετάσεις στην Ελληνική Επικράτεια
500.000
Πιστοποιημένοι στην Ελληνική Επικράτεια
90 % Γνώση ΕCDL Brand
80 % Θετική Αξιολόγηση ΕCDL
77 % Aπαραίτητο στην Eργασία
Εταιρείες
Εταιρίες στην Ελλάδα που ζήτησαν προσωπικό με πιστοποιημένη γνώση Η/Υ ΕCDL
/

Σχετικά με την PeopleCert

01

Παγκόσμιος ηγέτης

Η PeopleCert διενεργεί εκατομμύρια εξετάσεις σε 200 χώρες παγκοσμίως και πιστοποιεί την πραγματική γνώση σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων. 
02

Τεχνολογίες αιχμής

Η τεχνολογία είναι το DNA της PeopleCert. Αναπτύσσουμε πολυβραβευμένες εφαρμογές που φέρνουν επανάσταση στις εξετάσεις και κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.
 
03

Με οδηγό την ποιότητα

Η PeopleCert συμμορφώνεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και ποιοτικά κριτήρια με αποτέλεσμα το κάθε πιστοποιητικό που χορηγεί να έχει κύρος και αξία στην αγορά.