Πρόβλημα; Το ECDL δίνει τη λύση

Μερικοί βλέπουν το πρόβλημα. Εσύ βλέπεις την πρόκληση. Είσαι άνθρωπος που αγαπάει την τεχνική αντιμετώπιση των πραγμάτων.


Όλοι έχουμε προσλαμβάνουσες εικόνες, αλλά λίγοι είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι προϋπήρχε, το γιατί και το πώς λειτουργούν τα πράγματα. Ακόμη λιγότεροι είναι εκείνοι που θα θέλουν να χτίσουν πάνω στα έργα άλλων ή να τα ξαναφτιάξουν από την αρχή. Το ECDL σου δείχνει τον τρόπο να αφήσεις την σφραγίδα σου και να διοχετεύσεις όλη την τεχνική σου ενέργεια με μεθοδολογίες που θα καταλάβεις και θα αγαπήσεις.

 

json_data: ECDL + { "You" } = ❤

 

Το ECDL σε εφοδιάζει με διάφορες τεχνικές ικανότητες που θα σου φανούν ανεκτίμητες εάν αποφασίσεις να ασχοληθείς με μια πληθώρα τεχνικών επαγγελμάτων όπου η καθημερινότητα είναι ένας γρίφος που ψάχνει λύση. Και η λύση είναι συνήθως ένας συνδυασμός λογικής, σχεδιασμού και τεχνικής υλοποίησης.

Για παράδειγμα:

  • Θέλεις να γράψεις κώδικα για μια εφαρμογή; Μάθε τις βασικές αρχές του προγραμματισμού και τη σημασία ενός καλά δομημένου και τεκμηριωμένου κώδικα με την ενότητα Computing.
  • Ονειρεύεσαι να σχεδιάζεις κτίρια, μηχανές, αντικείμενα και γενικότερα έργα; Γίνε αστέρι στο σχέδιο με την ενότητα Computer Aided Design (CAD)
  • Σου ανατέθηκε ένα μεγάλο πρότζεκτ και πρέπει να το φέρεις εις πέρας; Διαχειρίσου χρόνους, κόστη, καθήκοντα και πόρους με την ενότητα Προγραμματισμός Έργου.

Όποιο και αν είναι το τεχνικό πρόβλημα, το ECDL είναι εδώ για να σου δώσει την λύση.

Δώστε δύναμη στην technical πλευρά του εαυτού σας αποκτώντας τις κατάλληλες δεξιότητες για να γίνετε πιο αποτελεσματικός στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας. Οι ενότητες του προγράμματος ECDL Profile που ταιριάζουν σε ένα πιο Technical profile ανθρώπου, όπως εσείς, είναι:

Ενημερωθείτε & Πιστοποιηθείτε!

Βρείτε το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL που βρίσκεται δίπλα σας εύκολα & γρήγορα. Το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL της επιλογής σας θα σας ενημερώσει για εγγραφή σας στο Πρόγραμμα ECDL και την συμμετοχή σας σε εξετάσεις πιστοποίησης.

ΒΡΕΙΤΕ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Χτίστε το μέλλον σας!

Βρείτε τις ημέρες & τις ώρες των εξετάσεων που σας εξυπηρετούν και στην συνέχεια επιλέξτε το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL που σας εξυπηρετεί. Το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL της επιλογής σας θα σας ενημερώσει για την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα ECDL και την συμμετοχή σας σε εξετάσεις πιστοποίησης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ