Δημιουργία χωρίς όρια

Πολλές φορές όταν ακούμε τη λέξη δημιουργικότητα, σκεφτόμαστε μουσικούς, συγγραφείς, ζωγράφους ή ηθοποιούς. Δεν έχουν όμως οι τέχνες το μονοπώλιο στη δημιουργικότητα. Στην πραγματικότητα η ιδέα της δημιουργίας είναι τόσο μεγάλη που δεν χωράει να μπει σε μία μόνο κατηγορία. Δημιουργικότητα είναι η ικανότητα να κάνουμε νέα πράγματα ή να σκεφτόμαστε νέες ιδέες.

Το ECDL σε προσκαλεί να ρωτήσεις τον εαυτό σου όχι μόνο πόσο δημιουργικός/ή είσαι, αλλά κυρίως πώς εκμεταλλεύεσαι αυτή την δημιουργικότητα.

 

Για ανήσυχα πνεύματα

 

Οποιοδήποτε και αν είναι το γνωστικό σου υπόβαθρο (π.χ. θεωρητικό, θετικό ή τεχνολογικό), το ECDL παρέχει προγράμματα που σε βοηθούν να αναδείξεις τα ταλέντα σου και κυρίως να τα αξιοποιήσεις.

Για παράδειγμα:

  • Θέλεις να δημιουργήσεις την δική σου startup; Πώς θα την προωθήσεις χωρίς να γνωρίζεις Digital Marketing;
  • Ονειρεύεσαι να φωτογραφίζεις την πόλη που ζεις ή τους ανθρώπους της; Πήγαινε ένα βήμα παραπέρα από το Instagram με την ενότητα Επεξεργασία Εικόνας!
  • Ήρθε η στιγμή να εντυπωσιάσεις τον εργοδότη σου με την εργασία που ετοιμάζεις μήνες; Μάθε πώς με την ενότητα Παρουσιάσεις.

Παρακάτω θα δεις κάποιες ενότητες ECDL που ταιριάζουν πολύ σε… ανήσυχα πνεύματα. Σε ανθρώπους της δημιουργίας. Σε ανθρώπους που το ψάχνουν.

Σε ανθρώπους σαν εσένα.

Δώστε ώθηση στη δημιουργικότητά σας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα «εργαλεία» που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Οι ενότητες του προγράμματος ECDL Profile που ταιριάζουν σε ένα πιο Creative profile ανθρώπου, όπως εσείς, είναι:

Ενημερωθείτε & Πιστοποιηθείτε!

Βρείτε το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL που βρίσκεται δίπλα σας εύκολα & γρήγορα. Το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL της επιλογής σας θα σας ενημερώσει για εγγραφή σας στο Πρόγραμμα ECDL και την συμμετοχή σας σε εξετάσεις πιστοποίησης.

ΒΡΕΙΤΕ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Χτίστε το μέλλον σας!

Βρείτε τις ημέρες & τις ώρες των εξετάσεων που σας εξυπηρετούν και στην συνέχεια επιλέξτε το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL που σας εξυπηρετεί. Το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL της επιλογής σας θα σας ενημερώσει για την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα ECDL και την συμμετοχή σας σε εξετάσεις πιστοποίησης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ