Λύσεις PeopleCert για όλους, γιατί το μέλλον είναι τώρα!

Η ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων πιστοποίησης της PeopleCert, σας δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και ανάγκες.

Υπάρχουν λύσεις σχεδιασμένες για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, για φοιτητές και, γενικά, για νέους που αναζητούν επαγγελματικά εφόδια, για εργαζόμενους που θέλουν να εξελιχθούν, για επαγγελματίες πολλών ειδικοτήτων που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους στο έπακρο, για εκπαιδευτές ή για υποψήφιους εκπαιδευτές και ανώτερα στελέχη.

Με το εύρος των προγραμμάτων της PeopleCert έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στους υποψήφιους πελάτες σας, σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα κι αν ανήκουν, αυτό που επιτάσσει η εποχή: πρόσβαση στην πιστοποιημένη γνώση.

 
Πιστοποιήσεις Business & IT

Τι είναι η PeopleCert

Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο των προγραμμάτων πιστοποίησης της PeopleCert καλύπτει ένα ευρύ φάσμα σημαντικών ατομικών δεξιοτήτων, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να γίνουν πιο αποτελεσματικοί μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων βέλτιστων πρακτικών.

Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει διεθνώς αναγνωρισμένες βέλτιστες πρακτικές όπως το ITIL® και το PRINCE2®, με περισσότερους από 500.000 επαγγελματίες να πιστοποιούνται ετησίως σε πάνω από 200 χώρες. Οι τομείς είναι οι εξής:

  • IT Governance & Service Management
  • Project, Programme & Portfolio Management
  • Change, Risk & Benefits Management
  • DevOps
  • Software Development & Testing
  • Cyber Security & Resilience
  • Digital Marketing Institute
  • Business Management & Improvement
  • Professional Certifications in Management Systems
 
Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας

Τι είναι η LanguageCert

Η LanguageCert είναι ένας Φορέας Πιστοποίησης που ασχολείται με την αξιολόγηση και την πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων. Είναι μέλος του ομίλου PeopleCert, ενός παγκόσμιου ηγέτη στον χώρο της πιστοποίησης, που διεξάγει εκατομμύρια εξετάσεις σε περισσότερες από 200 χώρες.

Η LanguageCert αναπτύσσει τις δικές της πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας και συνεργάζεται με καταξιωμένους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αξιολόγησης και πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων στην παγκόσμια αγορά. Για τη διεξαγωγή των πιστοποιήσεών της, καθώς και για τις εξετάσεις που παρέχει με τη βοήθεια των συνεργατών της, η LanguageCert χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, καθώς και πρωτοποριακά και ευέλικτα συστήματα εξέτασης και αξιολόγησης, που έχουν αναπτυχθεί από τον όμιλο PeopleCert και που προσαρμόζονται στις ειδικές απαιτήσεις της κάθε εξέτασης. Επωφελείται επίσης από την εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών πουπροσφέρει ο όμιλος PeopleCert 24/7/365 σε κέντρα ξένων γλωσσών, εκπαιδευτικούς και υποψηφίους.