Αναγνώριση σε πάνω από 100 χώρες

Το ECDL έχει πιστοποιήσει, μέχρι σήμερα, περισσότερους από 14.000.000 ανθρώπους, μέσω του δικτύου των 24.000 Πιστοποιημένων Εξεταστικών Κέντρων, σε περισσότερες από 100 χώρες, επιτρέποντας σε άτομα και σε οργανισμούς να αξιολογήσουν, να χτίσουν και να πιστοποιήσουν τις δεξιότητές τους στη χρήση υπολογιστών και ψηφιακών εργαλείων. Είναι το παγκοσμίως αποδεκτό πρόγραμμα μέτρησης και το Νο.1 πρόγραμμα πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστών.

 
Με την δύναμη της PeopleCert
Στην Ελλάδα υπεύθυνος εθνικός φορέας του ECDL είναι αποκλειστικά η PeopleCert, παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων. Η PeopleCert διενεργεί εκατομμύρια εξετάσεις σε 200 χώρες παγκοσμίως και πιστοποιεί την πραγματική γνώση σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων. Η PeopleCert υιοθετεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας, ώστε το κάθε πιστοποιητικό που χορηγεί να έχει κύρος και αξία στην παγκόσμια αγορά.
 
Πρόγραμμα πιστοποίησης

Το πρόγραμμα πιστοποίησης ECDL διαθέτει ενότητες που απευθύνονται σε αρχάριους, σε μαθητές, σε εργαζόμενους, σε επαγγελματίες και σε όσους θέλουν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Η κάθε ενότητα παρέχει πρακτικά προγράμματα σύγχρονων δεξιοτήτων και γνωστικών πεδίων που επικυρώνονται με μία εξέταση. Φτιάξτε τον δικό σας συνδυασμό μέσα από τις ενότητες-προγράμματα που θέλετε να παρακολουθήσετε και δημιουργήστε το δικό σας προφίλ, αυτό που χρειάζεστε για τις σπουδές, για τη δουλειά ή για την εξέλιξή σας..

 
Ανάπτυξη καριέρας

Το ECDL είναι το «κλειδί» που σας ανοίγει τις πόρτες γιατί:

  • Αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως Evidence of Computer and Digital Skills Proficiency.
  • Είναι αποδεκτό από την ακαδημαϊκή κοινότητα.
  • Θεωρείται ως επαγγελματικό πλεονέκτημα από τις πολυεθνικές εταιρείες.
  • Αναγνωρίζεται από κυβερνήσεις στην Ευρώπη αλλά και Διεθνώς.
  • Είναι εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ.

Ενημερωθείτε & Πιστοποιηθείτε!

Βρείτε το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL που βρίσκεται δίπλα σας εύκολα & γρήγορα. Το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL της επιλογής σας θα σας ενημερώσει για εγγραφή σας στο Πρόγραμμα ECDL και την συμμετοχή σας σε εξετάσεις πιστοποίησης.

ΒΡΕΙΤΕ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Χτίστε το μέλλον σας!

Βρείτε τις ημέρες & τις ώρες των εξετάσεων που σας εξυπηρετούν και στην συνέχεια επιλέξτε το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL που σας εξυπηρετεί. Το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL της επιλογής σας θα σας ενημερώσει για την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα ECDL και την συμμετοχή σας σε εξετάσεις πιστοποίησης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ