Νέες Υπηρεσίες

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2009 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε, να ανανεώσουμε και να εξελίξουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε σε κάθε επίπεδο είναι συνεχής και σε αυτό το πλαίσιο σας ενημερώνουμε σήμερα για νέες υπηρεσίες που είμαστε βέβαιοι ότι θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο το έργο σας.

Υπηρεσίες ELiSS

Από τις αρχές Φεβρουαρίου στην έκδοση του ELiSS ενσωματώθηκαν οι παρακάτω λειτουργίες:

  1. Μηχανισμός υποβοήθησης της ορθής συμπλήρωσης της διεύθυνσης των υποψηφίων.
  2. Πλήρης λειτουργία των Google maps με απεικόνιση όλων των Εξεταστικών Κέντρων, ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των Επιτηρητών.
  3. Με την απλή εγκατάσταση του ειδικού λογισμικού που θα βρείτε στην Περιοχή Συνεργατών (Downloads) το ELiSS υποστηρίζει τη χρήση του Internet Explorer 7.

Υπηρεσίες Λογιστηρίου

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εκτός από την ηλεκτρονική αποστολή (email) των αποδείξεων είσπραξης, υπηρεσία που ήδη σας προσφέρουμε, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009 θα παραλαμβάνετε ηλεκτρονικά (μέσω email) τα τιμολόγια (εξαιρούνται τα τιμολόγια που συνοδεύουν Κάρτες και Πιστοποιητικά). Με αυτό τον τρόπο απλοποιούμε και επιταχύνουμε τη συγκεκριμένη διαδικασία που σε ορισμένες περιπτώσεις δημιουργούσε καθυστερήσεις. Αρκετά σύντομα και αυτή η υπηρεσία θα ενσωματωθεί στο διαχειριστικό μας σύστημα ELiSS. Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε ότι μετά από ειδική συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς, όλες οι καταθέσεις που γίνονται στους λογαριασμούς του ομίλου μας απαλλάσσονται της προμήθειας του 1,40€ που σας χρέωνε η τράπεζα μέχρι σήμερα.

Υπηρεσίες Marketing

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε ειδική περιοχή στο site μας «ανεβάζουμε» καθημερινά όλες τις προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο τομέα και ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα PRP είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία για να δεχθεί τις παραγγελίες σας. 

Με εκτίμηση

Δημήτρης Νότας
Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Συνεργατών