Εκπαιδευτική Διαδικασία

Η ενότητα αυτή περιέχει αναλυτικά τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να πιστοποιηθείτε με το ECDL EqualSkills. Παρακαλούμε μάθετε περισσότερα στο κείμενο που ακολουθεί.

Προκειμένου να αποκτήσετε την πιστοποίηση γνώσεων χρήσης Η/Υ EqualSkills, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Αρχικά, θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα Κέντρο EqualSkills της επιλογής σας. Ο κατάλογος των εξειδικευένων Εξεταστικών Κέντρών EqualSkills είναι άμεσα διαθέσιμος μέσα από την ιστοσελίδα του Προγράμματος EqualSkills (www.equalskills.com). Επίσης, τα στοιχεία επικοινωνίας των Εξεταστικών Κέντρων EqualSkills μπορούν να βρεθούν και από την ενότητα Εξεταστικά Κέντρα ECDL ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την PEOPLECERT Ελλάς στο 210 3729100.
  2. Προμηθεύεστε την προσωπική σας Μονάδα Αξιολόγησης ECDL EqualSkills (ΜΑΕ) από το Εξεταστικό Κέντρο.
  3. Λαμβάνετε την εκπαίδευση που καθορίζεται στην Εξεταστέα Ύλη του ECDL EqualSkills και με τη βοήθεια του εκπαιδευτή ολοκληρώνετε όλες τις ασκήσεις και τις εργασίες που απαιτούνται.
  4. Αφού ολοκληρώσετε και παραδώσετε τις απαιτούμενες εργασίες, ο εκπαιδευτής ελέγχει και υπογράφει τις ασκήσεις σας σε όλες τις ενότητες του εγχειριδίου.

Εφόσον οι ασκήσεις και οι εργασίες σας ολοκληρωθούν με επιτυχία, η εξεταστική διαδικασία ολοκληρώνεται και σας απονέμεται το πιστοποιητικό ECDL EqualSkills.