Προτεινόμενα ECDL Profiles

Το ECDL σας προτείνει τρία προφίλ. Καθένα από αυτά αντιπροσωπεύει διαφορετικό επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων, αποτελώντας ταυτόχρονα αποδεικτικό των δεξιοτήτων που έχετε αποκτήσει.

Οι παρακάτω περιπτώσεις αποτελούν παραδείγματα ενός Base, ενός Standard, και ενός Advanced Profile. 

Ο Πέτρος έχει το ECDL BASE PROFILE

Ο Πέτρος έχει το ECDL BASE PROFILEΗ μητέρα μου γνώριζε ότι μου άρεσαν πολύ οι υπολογιστές, γι' αυτό και ήθελε να πάρω το ECDL, για να είναι σίγουρη. Τώρα είμαι ο καλύτερος μαθητής στην τάξη των υπολογιστών. Μου αρέσει να κάνω φιγούρα χρησιμοποιώντας κόλπα και συντομεύσεις και η μητέρα μου χαίρεται που τελειώνω τις ασκήσεις μου πιο γρήγορα.

 Bae profile tiles


 

Ο Σταύρος έχει το ECDL STANDARD PROFILE


Ο Σταύρος έχει το ECDL STANDARD PROFILE

Πήρα το ECDL στο σχολείο, το οποίο αποδείχτηκε πολύ χρήσιμο στο πανεπιστήμιο, μιας και όλα τα μαθήματα γίνονται μέσω υπολογιστή. Σπουδάζω μάρκετινγκ, γι' αυτό αποφάσισα να πάρω μερικές επιπλέον ενότητες ECDL για να κάνω πιο ελκυστικές τις παρουσιάσεις και τις γραφικές παραστάσεις που χρησιμοποιώ στις εργασίες μου. Η ενότητα Επεξεργασία Ιστοσελίδας με βοήθησε να πάρω 10 σε μια online εργασία.
Standard Profile Tiles 

Η Δέσποινα έχει το ECDL ADVANCED PROFILE

Η Δέσποινα έχει το ECDL EXPERT PROFILE

Εργάζομαι ως βοηθός λογιστηρίου, αλλά στόχος μου είναι να πάρω προαγωγή σε ασκούμενο ελεγκτή. Ήξερα ότι το ECDL Advanced θα στόλιζε το βιογραφικό μου όταν έκανα αίτηση για τη θέση, αλλά το αφεντικό μου είχε ήδη παρατηρήσει τις προχωρημένες λειτουργίες που χρησιμοποιώ στα φύλλα excel και στις βάσεις δεδομένων.

Expert Profile Tiles

 

Δημιουργείστε τον προσωπικό σας λογαριασμό υποψηφίου ΕΔΩ και απευθυνθείτε με τον αριθμό της e-κάρτας σας σε ένα Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL για να εξεταστείτε και να αποκτήσετε το νέο επικαιροποιημένο πιστοποιητικό ECDL Profile.