Ο Όμιλος PEOPLECERT υπέγραψε συμφωνία για τη διενέργεια εξετάσεων των Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων Lean Six Sigma σε όλο τον κόσμο

LOS ANGELES, CALIFORNIA & ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ

Ο Οργανισμός IASSC (
International Association for Six Sigma Certification) και ο Όμιλος Peoplecert ανακοίνωσαν την πολυετή στρατηγική συνεργασία τους που σχεδιάστηκε για να πετύχει άμεση ανάπτυξη των εξετάσεων των επαγγελματικών πιστοποιήσεων Lean Six Sigma σε παγκόσμιο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη μοναδική σειρά πιστοποιήσεων που είναι διαθέσιμη και καλύπτει ολοκληρωμένα τις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς Lean Six Sigma.

Η συνεργασία θα ενδυναμώσει τη σειρά επαγγελματικών πιστοποιήσεων του Ομίλου PEOPLECERT, που διατίθενται σε όλο τον κόσμο, η οποία έως τώρα αποδίδει πάνω από 2.2 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Οργανισμός IASSC έχει δημιουργήσει τις εξετάσεις πιστοποίησης Black Belt, Green Belt and Yellow Belt, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες για να αξιολογούν τη γνώση των ανθρώπων στη Μεθοδολογία Lean Six Sigma methodology. Οι υποψήφιοι, που έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης της IASSC, θα πρέπει να έχουν εκπαιδευθεί σε ανεξάρτητο εκπαιδευτή, σε σύμβουλο, σε πανεπιστήμιο ή σε κάποια επιχείρηση. Οι εξετάσεις βασίζονται στο, διεθνώς αποδεκτό, Πρότυπο Γνώσης του Οργανισμού IASSC, το οποίο χρησιμοποιείται από εκατοντάδες οργανισμούς που ακολουθούν τη μεθοδολογία lean six sigma σε όλο τον κόσμο. Επιπροσθέτως, τρία προγράμματα accreditations του IASSC θα διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα από τον όμιλο PEOPLECERT: Accredited Curriculum Provider, Accredited Training Associate and Accredited Training Organization.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα συνεργαζόμαστε με έναν υγιή, πολυεθνικό Φορέα Εξετάσεων, όπως ο όμιλος PEOPLECERT καθώς συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να καθιερώσουμε τις πιστοποιήσεις Lean Six Sigma, ως πρότυπα, σε παγκόσμιο επίπεδο, ανέφερε ο κύριος Robert Shank, Managing Director του IASSC. Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει μια ακόμη επιβεβαίωση για τα σημαντικά οφέλη που παρέχονται σε οργανισμούς και σε άτομα που ασχολούνται με το Lean Six Sigma. Ο όμιλος PEOPLECERT θα είναι ο βασικός συνεργάτης για την διάθεση των εξετάσεων πιστοποίησης IASSC και για τη διαδικασία της πιστοποίησης οργανισμών. Αυτό θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας και να επιτύχουμε τη σωστή εκπαίδευσης του κοινού σχετικά με τις καλύτερες πρακτικές στην πιστοποίηση».

Ο Όμιλος PEOPLECERT αναγνωρίζεται ευρέως για το μεγάλο αριθμό επαγγελματικών πιστοποιήσεων, ενώ αποτελεί πρότυπο στα θέματα ασφάλειας και αξιοπιστίας στην αγορά της πιστοποίησης. Η συνεργασία του ομίλου με την Pearson VUE επέτρεψε στην PEOPLECERT να καλύψει σε παγκόσμιο επίπεδο τις ανάγκες για επαγγελματικές πιστοποιήσεις, χωρίς ωστόσο την παραμικρή υποχώρηση στα πρωτόκολλα ασφάλειας. Με ηγετική θέση ως φορέας πιστοποίησης ο Όμιλος PEOPLECERT έχει παρουσία σε πάνω από 160 χώρες και το δίκτυο των εξεταστικών κέντρων προσεγγίζει παγκοσμίως τα 8.500.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε στενά με τον οργανισμό IASSC. Πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία αντανακλά μια μεγάλη ευκαιρία για να προσφέρουμε οφέλη στους υποψηφίους μας και να διευρύνουμε τη σειρά των προϊόντων μας», δήλωσε ο κύριος Βύρων Νικολαΐδης, CEO του Ομίλου PEOPLECERT. Ο οργανισμός IASSC προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας εξετάσεις, που έχουν βασιστεί σε εκτενή έρευνα και γνώση της αγοράς. Μέσα από τη συνεργασία μας, θα δημιουργήσουμε μεγαλύτερη stability για τα πρότυπα της αγοράς, γεγονός που θα προσδώσει μεγαλύτερη αξία σε όλους».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Επικοινωνίας του Ομίλου PEOPLECERT στο τηλέφωνο 210 3729100.