Έφτασε η νέα ενότητα ECDL Computing

Με τη νέα ενότητα του ECDL Computing, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη, θα μπορείτε να προσφέρετε στους μαθητές σας μία πιστοποίηση που υπόσχεται να εισάγει τους υποψηφίους στον κόσμο του προγραμματισμού και της υπολογιστικής σκέψης.

Το μέλλον της εργασίας αλλάζει διαρκώς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ψηφιακές δεξιότητες είναι ήδη αναγκαίες. Έρευνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνουν ότι μόλις το 28% των ανθρώπων στην Ευρώπη διαθέτουν πάνω από «βασικές γνώσεις» πληροφορικής. Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν για τη Ψηφιακή Ενιαία Αγορά, κος Άντρους Άνσιπ σημειώνει ότι «οι βασικές γνώσεις προγραμματισμού θα είναι απαραίτητες για τις δουλειές του μέλλοντος».

Η απάντηση στους προβληματισμούς αυτούς έρχεται από το ECDL με την ενότητα Computing, σχεδιασμένη από ειδικούς στην πληροφορική, επαγγελματίες αλλά και απλούς χρήστες, για να προσφέρει γερές βάσεις για την επαγγελματική επιτυχία των σπουδαστών.

Η νέα ενότητα θα δώσει προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας αφού μπορείτε να:

• διευρύνετε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε
• αυξήσετε τις ώρες διδασκαλίας
• αυξήσετε το cross-selling των υπόλοιπων ενοτήτων ECDL
• ενισχύσετε τον κύκλο εργασιών σας

Μάθετε περισσότερα για το ECDL Computing.

Ο Σύμβουλος της Περιοχής σας (Area Manager) είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε το πλάνο των ενεργειών σας για την προώθηση της νέας πιστοποίησης ECDL Computing.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση το Τμήμα Εξυπηρέτησης Συνεργατών είναι στην διάθεσή σας.