Το "γονείς.gr" επεκτείνεται!Αξιοποιήστε την επέκταση του «γονείς.gr» και κερδίστε γιατί ΜΟΝΟ με το ECDL η Γνώση αποκτά Διπλή Αξία

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποιητικό ECDL μέσω του προγράμματος "γονείς.gr" και 50% έκπτωση στις εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds για τα παιδιά σας

Οι γονείς των μαθητών Γυμνασίου που έχουν εγγραφεί στο σχολικό έτος 2008-2009, αξιοποιώντας τη δράση "γονείς.gr" έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην Πληροφορική και να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποιητικό ECDL.

Επιπλέον όσοι γονείς αποκτήσουν πιστοποιητικό ECDL εξοικονομούν μέχρι και 95€ για τις κεντρικές εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds των παιδιών τους. Ενδεικτικά το όφελος για τους δικαιούχους Γονείς στο επίπεδο Β2 - Καλή Γνώση είναι 85€ και στο επίπεδο C2 – Άριστη Γνώση είναι 95€.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Το έργο αφορά σε 17.467 γονείς, οι οποίοι διαθέτουν Κωδικό Έναρξης (ΕΝ) και δικαιούνται να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν σε εκπαιδευτικούς φορείς με εγκεκριμένα πακέτα. Σε όλους τους ως άνω δικαιούχους γονείς αποστέλλεται ενημερωτικό SMS από το ΕΔΕΤ για τη δυνατότητα συμμετοχής τους.

Οι εγγραφές γονέων σε Εκπαιδευτικά Πακέτα γίνονται ήδη από την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009 και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 17 Απριλίου 2009. Η εκπαίδευση και η πιστοποίηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαΐου 2009.