Μοναδική Προσφορά Γνώσης

Για τους μαθητές της Πρώτης Γυμνασίου που καλούνται να επιλέξουν φορητό υπολογιστή - στο  πλαίσιο του σχετικού προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας - κάνουμε, σε συνεργασία με το e-shop.gr, μια Μοναδική Προσφορά Γνώσης.

Με κάθε μαθητικό Netbook από το e-shop.gr, οι μαθητές αποκτούν 1 κουπόνι (δειτε το δείγμα), με το οποίο εξασφαλίζουν:

ΔΩΡΕΑΝ 7 ECDL Core Μock Τests και ΔΩΡΕΑΝ 4 ECDL Expert Μock Τests για να απευθυνθούν στα Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα και να αξιολογήσουν τις γνώσεις τους στην Πληροφορική.

50% ΕΚΠΤΩΣΗ στις γραπτές και προφορικές εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds για όλα τα επίπεδα (Α1, Α2, Β1, Β2, C1, C2). Η έκπτωση ισχύει για τη συμμετοχή στις Κεντρικές Εξετάσεις για τις εξεταστικές περιόδους Δεκεμβρίου 2009 και Ιανουαρίου 2010.

Πληροφορίες:

  • Η προσφορά για τα ECDL Mock Tests υλοποιείται ΜΟΝΟ μέσω των Πιστοποιημένων Εξεταστικών Κέντρων ECDL, τα οποία μπορείτε να βρείτε επιλέγοντας "Εξετάσεις" και στη συνέχεια "Αναζήτηση Εξεταστικών Κέντρων". Σημείωση: Τα Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (Τρίπολη) και EXPERT-IN (Αταλάντη) εξαιρούνται.
  • Οι δικαιούχοι προσέρχονται στο Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL της επιλογής τους και χρησιμοποιούν τους κωδικούς των ECDL Mock Test που αναγράφονται στο κουπόνι, για μια έγκυρη αξιολόγηση των γνώσεών τους
  • Οι κωδικοί των ECDL Core Μock Τests και των ECDL Expert Μock Τests ισχύουν μέχρι 31/3/2010
  • Η προσφορά για τις εξετάσεις City & Guilds αφορά συμμετοχή στις Κεντρικές εξετάσεις που διενεργεί ο Οργανισμός City & Guilds στις περιόδους Δεκεμβρίου 2009 και Ιανουαρίου 2010.