Σφραγίστε τις Γνώσεις σας...

Για τους πρωτεύσαντες πρωτοετείς φοιτητές για το έτος 2009 – 2010 που καλούνται να επιλέξουν φορητό υπολογιστή, στο  πλαίσιο της Δράσης «Δες την Ψηφιακά 2.0», η ECDL Ελλάς, σε συνεργασία με το e-shop κάνει μια Μοναδική Προσφορά.

Με κάθε φοιτητικό Laptop από το e-shop, οι φοιτητές αποκτούν 1 κουπόνι (δείτε το δείγμα) με το οποίο εξασφαλίζουν:

  • ΔΩΡΕΑΝ Εξέταση 1 ενότητας ECDL Expert για να έρθουν στις Σχολές σας
  • 50% Έκπτωση στο Βιβλίο του ECDL Expert 4 σε 1 της Γκιούρδας Εκδοτική. Ισχύει μέχρι 30/4/2010 και θα διανέμεται απευθείας από το e-shop.
  • 50% ΕΚΠΤΩΣΗ στις γραπτές και προφορικές εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds για όλα τα επίπεδα (Α1, Α2, Β1, Β2, C1, C2). Η έκπτωση ισχύει για τη συμμετοχή στις Κεντρικές Εξετάσεις για τις εξεταστικές περιόδους Μαρτίου και Μαΐου 2010.

Πληροφορίες

Η προσφορά για τη δωρεάν εξέταση 1 ενότητας ECDL Expert υλοποιείται ΜΟΝΟ μέσω των Πιστοποιημένων Εξεταστικών Κέντρων ECDL

Οι δικαιούχοι προσέρχονται στο Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL της επιλογής τους, παραδίδουν το κουπόνι που αναγράφει τον κωδικό του ECDL Expert, για να πραγματοποιήσουν τη δωρεάν εξέταση σε μία από τις 4 ενότητες του ECDL Expert.

Η προσφορά για τη Δωρεάν Εξέταση σε 1 από τις 4 ενότητες του ECDL Expert  ισχύει μέχρι 30/4/2010.

Η προσφορά για τις εξετάσεις City & Guilds αφορά συμμετοχή στις Κεντρικές εξετάσεις, στις περιόδους Μαρτίου και Μαΐου 2010 (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cityandguilds.gr)