Η Αριάδνη Εξωμανίδου αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια του Contact Center της PEOPLECERT

Με επενδύσεις στο χώρο του Customer Service και ενίσχυση του Contact Center συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία ο Όμιλος PEOPLECERT. Η συνεχής διεύρυνση του πελατολογίου, μετά την προσθήκη των πιστοποιήσεων του οργανισμού City & Guilds (Αγγλική γλώσσα, Επαγγελματικά προσόντα) και την προσθήκη των επαγγελματικών πιστοποιήσεων Πληροφορικής του Ιδρύματος ECDL, οδήγησαν τη Διοίκηση του Ομίλου στην απόφαση να συνεχίσει τις επενδύσεις, τόσο σε υποδομές, όσο και σε στελεχιακό δυναμικό. Στο πλαίσιο αυτό, το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών εξελίσσεται σε μια αυτόνομη Επιχειρηματική Μονάδα (Business Unit) τη Γενική Διεύθυνση της οποίας αναλαμβάνει η κυρία Αριάδνη Εξωμανίδου.

O κύριος Κωνσταντίνος Κεσεντές, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, δήλωσε σχετικά: «Με πολυετή εργασιακή εμπειρία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και με εφόδιο την τεχνογνωσία της στο χώρο των Πωλήσεων και της Εξυπηρέτησης Πελατών, η κυρία Εξωμανίδου θα ηγείται πλέον μιας δραστηριότητας με στρατηγική σημασία για τον Όμιλό μας, σε εφαρμογή του νέου επιχειρησιακού σχεδίου μας που ξεκινάει το 2010».

Η Αριάδνη Εξωμανίδου, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προέρχεται από την Wind, όπου κατείχε τη θέση του Corporate Sales Director.

«Παραλαμβάνω ένα άρτια εξοπλισμένο Call Center, με υποδομές state of the art και εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Ο Όμιλος PEOPLECERT, υλοποιώντας ένα εκτενές πρόγραμμα επενδύσεων έχει δημιουργήσει τις βάσεις ώστε σήμερα να είμαστε έτοιμοι, όχι μόνο να εξυπηρετήσουμε το διευρυμένο πελατολόγιο του Ομίλου αλλά ταυτόχρονα να αναλάβουμε έργα μεγάλης κλίμακας», δήλωσε η κυρία Αριάδνη Εξωμανίδου. «Όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται στο Contact Center του Ομίλου PEOPLECERT, εκτός από γνώσεις και εμπειρία, διαθέτουν εξειδικευμένη εκπαίδευση και συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, εχέγγυα για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας».

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ

Ο Όμιλος PEOPLECERT αποτελεί τη μετεξέλιξη του Ομίλου ECDL Ελλάς και εκπροσωπεί τους δύο μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης στον κόσμο: το Ίδρυμα ECDL και τον Οργανισμό City & Guilds. Ο Όμιλος διαθέτει προγράμματα πιστοποίησης σε 6 διαφορετικούς τομείς: Start, IT, Languages, Business, Technical και Vocational. Με κορυφαία θέση διεθνώς, ως Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, διατηρεί θυγατρικές σε 3 χώρες (Κίνα, Τουρκία, Πορτογαλία), αναπτύσσει δραστηριότητα στην Αλβανία και μέσα στο 2010 θα λειτουργήσει θυγατρική στη Βραζιλία.
Ο Όμιλος PEOPLECERT προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω 1.650 πιστοποιημένων εξεταστικών κέντρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ διασφαλίζει την ποιότητα της επιχειρηματικής λειτουργίας – για την οποία έχει λάβει τη Διάκριση «Committed to Excellence» από τον Οργανισμό EFQM - με πρότυπα όπως το ISO 9001, το ISO 10002, το ISO 14001, το SA8000 και το ISO 27001. Η δραστηριότητα του προγράμματος ECDL έχει διαπιστευθεί από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ) σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17024.