Ο Όμιλος PEOPLECERT Χορηγός του N'JOY Unileague για δεύτερη συνεχή χρονιά!


Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Όμιλος
PEOPLECERT χορηγεί την κορυφαία φοιτητική αθλητική διοργάνωση σε πανελλήνιο επίπεδο, μένοντας πιστός στην υποστήριξη δράσεων που προάγουν την ανάπτυξη του πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας, της συλλογικότητας και των Δεξιοτήτων.

Αυτό άλλωστε είναι και το όραμα του Ομίλου, η ανάπτυξη δεξιοτήτων από όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και ειδικότερα από τους νέους, στοχεύοντας ουσιαστικά στην δημιουργία καλύτερων προοπτικών και ανταγωνιστικότητας για όλους.

Το N'JOY Unileague σε πανελλήνιο επίπεδο αποτελεί το μεγαλύτερο και γνωστότερο αθλητικό θεσμό στα πανεπιστημιακά δρώμενα.

Ο θεσμός περιλαμβάνει 3 διοργανώσεις:

  1. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα φοιτητών & σπουδαστών mini soccer 5x5 (UNI-League)
  2. To Τουρνουά basket φοιτητών & σπουδαστών (UNI-Basket) και
  3. Το Open τουρνουά tennis φοιτητών & σπουδαστών (UNI-Tennis)

To ποδοσφαιρικό UΝΙ-League διεξάγεται από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάιο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο, Αμαλιάδα/ Πύργο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Χανιά και Ιωάννινα. Οι διοργανώσεις UNI-Basket και UNI-Tennis θα διεξαχθούν στην Αθήνα, η πρώτη ξεκινώντας τον Απρίλιο και η δεύτερη τον Ιούνιο.

Η διοργάνωση μπάσκετ λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου. Η ποδοσφαιρική διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο. (Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας) και της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας και η διοργάνωση μπάσκετ υπό τη σκέπη της Ε.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης).

O Όμιλος PEOPLECERT στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και προσφέρει στους νικητές της κάθε πόλης όπως επίσης και στους πρωταθλητές Ελλάδος και στα τρία αθλήματα τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας City & Guilds όπως επίσης και το πιστοποιητικό ΕCDL Expert.

Ο Όμιλος PEOPLECERT αγκαλιάζει το N'JOY Unileague και εύχεται Καλή Επιτυχία σε όλους τους αθλητές.