Για δεύτερη χρονιά η PEOPLECERT βραβεύεται με την πιστοποίηση Committed to Excellence του European Foundation for Quality Management


Την πιστοποίηση “Committed to Excellence”του European Foundation for Quality Management (EFQM)κατέκτησε για δεύτερη φορά ο Όμιλος PEOPLECERT (www.peoplecert.org). Η απονομή της πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που διοργανώθηκε στις 15 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), εθνικός εταίρος του οργανισμού.

Για δεύτερη χρονιά η PEOPLECERT βραβεύεται με την πιστοποίηση Committed to Excellence

Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κεσεντές, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου: ‘H πιστοποίηση αυτή δίνει ιδιαίτερη χαρά σε όλους μας, ενώ αναδεικνύει τη δέσμευση του ομίλου PEOPLECERT σε μία επιχειρηματική στρατηγική που βασίζεται σε ήθος και ακεραιότητα. Εμείς θα συνεχίσουμε την πορεία μας προς την επιχειρηματική αριστεία, με στόχο την εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης επιτυχίας μας και την ικανοποίηση των προσδοκιών των εταίρων μας, των εργαζομένων μας και του κοινωνικού συνόλου’.

Ο οργανισμός EFQM ιδρύθηκε το 1989 στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αποσκοπεί στη διασφάλιση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στις ευρωπαϊκές εταιρείες, μέσα από την υιοθέτηση μοντέλων ολικής ποιότητας και διαρκούς βελτίωσης με στόχο την επιχειρηματική αριστεία.