Πρωτοπορία PEOPLECERT και Microsoft σε παγκόσμιες λύσεις πιστοποίησης μέσω της τεχνολογίας cloud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PEOPLECERT - Certifying Professionals

Πρωτοπορία PEOPLECERT και Microsoft

σε παγκόσμιες λύσεις πιστοποίησης

μέσω της τεχνολογίας cloud

 

Μεταφέροντας τις online υπηρεσίες της στην πλατφόρμα Microsoft Azure, η PEOPLECERT διαθέτει πλέον πιο γρήγορες και πιο αξιόπιστες λύσεις πιστοποίησης σε εκατομμύρια υποψήφιους ανά τον κόσμο, ενώ θέτει τις βάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξή της μέσω της κλιμακούμενης αρχιτεκτονικής cloud.

Η PEOPLECERT, ένας Όμιλος εταιριών με ηγετική θέση στο χώρο της πιστοποίησης προσώπων παγκοσμίως και η Microsoft Ελλάς, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη μετάβαση των online υπηρεσιών πιστοποίησης της PEOPLECERT στο Microsoft Azure, την πλατφόρμα cloud της Microsoft, η οποία απευθύνεται σε σύγχρονες επιχειρήσεις. Με τη μετάβαση αυτή, η PEOPLECERT προσφέρει στους υποψήφιους και τους συνεργάτες της ανά τον κόσμο, πιο άμεσους χρόνους απόκρισης, υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας, ενώ ελαχιστοποιεί το ενδεχόμενο διακοπών λειτουργίας των συστημάτων της. Επιπλέον, με τη μετάβασή της στο cloud computing, η PEOPLECERT θα μειώσει σημαντικά το ενεργειακό της αποτύπωμα.

«H PEOPLECERT εδώ και μια δεκαετία, χτίζει ένα οικοσύστημα εφαρμογών για Windows, Mac και iOS, εξυπηρετώντας εκατομμύρια υποψήφιους σε 140 χώρες παγκοσμίως. Έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε καινοτόμες λύσεις για υπηρεσίες testing, instant marking και online proctoring, και τώρα μέσα από τη συνεργασία μας με τη Microsoft, έχουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε λύσεις cloud computing τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτό τον τρόπο αποκτούμε μια ευέλικτη και κλιμακούμενη αρχιτεκτονική που είναι σε θέση να καλύψει με αποτελεσματικότητα τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.», δηλώνει ο κ. Παναγιώτης Φιαμπόλης, Διευθυντής του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της PEOPLECERT.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κεσεντές, Γενικός Διευθυντής Ομίλου PEOPLECERT δήλωσε «Η PEOPLECERT συνεχίζει αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και αναγνωρίζεται πλέον ως ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα της πιστοποίηση προσώπων. Υιοθετώντας βέλτιστες πρακτικές των εταιρειών Fortune 500 που χρησιμοποιούν Microsoft Azure, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε όλες μας τις υπηρεσίες στο cloud. Στόχος μας είναι μέσα από τη μετάβασή μας στο cloud να παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες σε κάθε έναν από τους πελάτες μας και να οδηγήσουμε την εμπειρία αξιολόγησης που προσφέρουμε σε κορυφαία επίπεδα. Παράλληλα η μετάβαση αυτή καθιστά τη βασική μας αρχιτεκτονική πιο ανθεκτική από ποτέ, ενισχύοντας περαιτέρω την επιχειρησιακή μας συνέχεια. Είμαστε πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε σε αυτή την αξιοζήλευτη θέση και ,ήδη, τα πλεονεκτήματα αντανακλώνται στους συνεργάτες και τους πελάτες μας.»

Σύμφωνα με τον κ. Νικόλα Μολφέτα, Business Group Lead των προϊόντων Cloud & Enterprise στην Microsoft Ελλάς, «Αυτή είναι άλλη μία απόδειξη για το πώς μπορεί η πλατφόρμα Microsoft Azure να βοηθήσει τους πελάτες μας να αποκτήσουν ευελιξία και να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε παγκόσμια κλίμακα. Είμαστε περήφανοι που είχαμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με την PEOPLECERT κατά τη μετάβασή της στο Microsoft Azure και μαζί να φέρουμε την πρωτοπορία με ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας cloud στους υποψήφιους και στους συνεργάτες της.»

Σχετικά με την PEOPLECERT

Η PEOPLECERT, προσφέροντας εκατομμύρια εξετάσεις σε 140 χώρες, δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες ανά τον κόσμο να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους και να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους μέσα από πρωτοποριακή τεχνολογία αξιολόγησης και διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις. Με ανθρώπινο δυναμικό υψηλών απαιτήσεων (150 άτομα) και μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου εξεταστικών κέντρων, o Όμιλος διενεργεί παγκοσμίως, όλες τις εξετάσεις επαγγελματικών πιστοποιήσεων ITIL®, PRINCE2®, MSP®, MoV® MoP®, M_o_R®, P3M3®, P3O®, που απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών.

 

Σχετικά με τη Microsoft

Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas.

Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της MicrosoftCorp στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

 

PEOPLECERT:

      

Όνομα: Φωτεινή Καλλίρη, Γιάννης Αλεξίου

Τηλέφωνο: 210 3729056

Email: foteini.kalliri@peoplecert.orgjohn.alexiou@peoplecert.org

 

Microsoft Hellas:

Όνομα: Τίμος Πλατσάς

Τηλέφωνο: 211 1206394

Email: v-timopl@microsoft.com

Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PEOPLECERT Hellas S.A., 3, Korai str., Athens, Greece, 105 64, Greece

This e-mail cannot be considered as spam as long as the sender's contact info and unsubscribe options are valid. If you have reason to believe that you are not the intended recipient or you wish to unsubscribe from this mailing list follow the unsubscribe link below. This e-mail is in compliance with the Directive 2002/58/EC of the European Parliament concerning electronic commerce in the Internal Market which states that each message must include the full sender's info and unsubscribe options. ITIL®, PRINCE2®, MSP®, MoV®, MoP®, M_o_R®, P3M3® and P3O® are registered trademarks of AXELOS Limited.