Η ECDL Ελλάς χορηγός της έκθεσης InfraPedia

Ενημέρωση Τύπου

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2009 – Με δυναμική παρουσία στην έκθεση InfraPedia η ECDL Ελλάς στήριξε τη διοργάνωση της πρώτης έκθεσης για προϊόντα υποδομής εκπαιδευτικών κέντρων. Η έκθεση InfraPedia πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2009 και εκπρόσωποι από εκπαιδευτικά κέντρα, καθώς και επιχειρήσεις εμπλεκόμενες με την εκπαίδευση, έσπευσαν να ενημερωθούν για τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας, αλλά και για τα σχετικά με την εκπαίδευση προϊόντα.

Η ECDL Ελλάς συμμετείχε και ως εκθέτης στην InfraPedia με ένα εντυπωσιακό ενιαίο περίπτερο, τόσο για το ECDL όσο και για το City & Guilds. Κατά το διήμερο διεξαγωγής της έκθεσης, εκπρόσωποι της εταιρείας υποδέχθηκαν τους επισκέπτες και τους ενημέρωσαν για τα προγράμματα ECDL και City & Guilds, ενώ απάντησαν και σε όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για τα οφέλη από τη συνεργασία με τον Όμιλο ECDL.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Σάββατο 20 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε Συνέδριο στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου με θέμα «Το Σχολείο του Μέλλοντος», στο οποίο συμμετείχε με ομιλία και ο κ. Παναγιώτης Φιαμπόλης, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης Προϊόντων, ECDL Ελλάς. Ο κ. Φιαμπόλης ανέπτυξε στην ομιλία του τη σημασία και την αξία της πιστοποίησης αναφέροντας σχετικά: «Οι ραγδαίες εξελίξεις που χαρακτηρίζουν την αγορά εργασίας έχουν διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις από το χώρο της εκπαίδευσης που καλείται να ανταποκριθεί με επιτυχία στα νέα δεδομένα, παρέχοντας σε εργαζόμενους και εν δυνάμει εργαζόμενους, συνεχή επιμόρφωση, κατάρτιση και πιστοποίηση».