ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ προσφορές Πιστοποίησης το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στην «εργασία.τώρα»

Ο Όμιλος PEOPLECERT με περισσότερες από 3.000.000 εξετάσεις μέχρι σήμερα, και προσφέροντας διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα πιστοποίησης που αξιολογούν δεξιότητες και τεχνογνωσία ανθρώπινου δυναμικού, σε μία αποκλειστική συνεργασία με την νεοεισερχόμενη εφημερίδα «εργασία.τώρα» προσφέρει μοναδικές πιστοποιήσεις σε όλους τους αναγνώστες της.

Έκπτωση 50% για μία ολοκληρωμένη πιστοποίηση ECDL Expert

Όροι Προσφοράς

  • Η έκπτωση αφορά σε μία ολοκληρωμένη πιστοποίηση ECDL Expert και περιλαμβάνει μία (1) κάρτα Υποψηφίου, τέσσερις (4) εξεταστικές ενότητες και ένα (1) πιστοποιητικό.
  • Για την εξαργύρωση της προσφοράς, ο κάτοχος του κουπονιού θα πρέπει να επισκεφθεί ένα Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL και να παραδώσει το κουπόνι του.
  • Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και 31/12/2012.   

Διαδικασία Εξαργύρωσης Κουπονιού

  • Ο αναγνώστης υποχρεούται να κόψει και να παραδώσει σε ένα Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL το κουπόνι που θα βρει στο εσωτερικό της εφημερίδας
  • Το Κέντρο θα πρέπει να αποστείλει το κουπόνι μαζί με  την συμπληρωμένη φόρμα στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου PEOPLECERT*, υπ’ όψη του τμήματος Πωλήσεων

Κλήρωση 200 e-learning εκπαιδευτικών προγραμμάτων που οδηγούν σε πιστοποίηση City & Guilds Customer Service για το Level 1.

Όροι συμμετοχής

  • Το e-learning έχει αναπτυχθεί από την ExpertOnes σε συνεργασία με τον Όμιλο PEOPLECERT και καλύπτει τις ανάγκες της πιστοποίησής City & Guilds Customer Service.
  • Οι εξετάσεις City & Guilds Customer Service θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις αναρτημένες ημερομηνίες του site μας
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2012 και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω του www.cityandguilds.gr και θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, οι αναγνώστες πρέπει να αποκόψουν τη συνοπτική φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στο εσωτερικό της εφημερίδας και να την αποστείλουν ταχυδρομικώς στα κεντρικά γραφεία του ομίλου PEOPLECERT* υπ’ όψη του τμήματος Marketing & Επικοινωνίας.

*PEOPLECERT, Κοραή 3, 105 64, Αθήνα