Μουσική εκδήλωση του ANT1 στο Fame Studio

Με μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση στο Fame Studio, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008 για τους σπουδαστές Φωνητικής του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ECDL Ελλάς.

Οι σπουδαστές Φωνητικής τραγούδησαν ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, παρουσία των καθηγητών τους, συγγενών, φίλων, στελεχών του Ομίλου ΑΝΤ1 και πολλών προσκεκλημένων. Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο Γενικός Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ομίλου ΑΝΤ1, κ. Μιχάλης Ισμαηλάκος, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε η Διευθύντρια Σπουδών του Fame Studio, Έμμα Κούρος, για να παρουσιάσει τα ταλέντα της Σχολής.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρείας Heaven, κ. Μάκης Πουνέντης, ο Γενικός Διευθυντής της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, κ. Γιώργος Λεβέντης, καθώς και εκπρόσωποι της ομάδας παραγωγής του νέου talent show, X-Factor.

Οι ερμηνείες των σπουδαστών έκλεψαν την παράσταση, αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το τραγούδι που αποτελεί συνεργασία των τμημάτων Φωνητικής και Παραγωγής Μουσικής.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δεξίωση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε στιγμιότυπα από τη βραδιά, κάνοντας click εδώ.