Βραβείο PEOPLECERT Group - ALBA για την Έρευνα: “IT Skills – The Business Gain”, από το Ίδρυμα ECDL

O Όμιλος PEOPLECERT τιμήθηκε με το βραβείο «Marketing Award for Promoting the Value of Certification» από το Ετήσιο Συνέδριο ECDL, που πραγματοποιήθηκε στη Βόννη και παρακολούθησαν εκπρόσωποι από τις 148 χώρες που έχει παρουσία το Πρόγραμμα ECDL.

Ο Όμιλος PEOPLECERT τιμήθηκε με το Βραβείο για το Marketing, καθώς με την έρευνα IT SkillsThe Business Gain που οργάνωσε και υλοποίησε το ALBA Graduate Business School, και με την  ολοκληρωμένη καμπάνια «Τα Οφέλη της Πιστοποίησης» υποστήριξε αποτελεσματικά την αξία της πιστοποίησης και τη σημασία της στην επαγγελματική σταδιοδρομία του κατόχου, ειδικά στον Ιδιωτικό τομέα. Προσεγγίζοντας το στόχο αυτό, μέσα από ένα φάσμα ενεργειών επικοινωνίας συντέλεσε καίρια στο να γίνει κατανοητή η αξία της πιστοποίησης και να θεμελιωθεί η εικόνα του Ομίλου.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κεσεντές, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου PEOPLECERT, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς, όλη την ομάδα του Ομίλου, που παραλαμβάνουμε σήμερα αυτό το Βραβείο για την αποτελεσματική επικοινωνία της αξίας της πιστοποίησης στη χώρα μας. Ένα βραβείο που αποτελεί επιβράβευση των μεθοδικών προσπαθειών που έχουν γίνει, τα τελευταία χρόνια, για τη διάχυση της έννοιας της πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και για όλους τους Έλληνες. Κυρίως όμως μας ευχαριστεί το γεγονός της διάκρισης της χώρας μας μεταξύ των άλλων χωρών-δικαιούχων του Προγράμματος ECDL, γιατί επιβεβαιώνει πως προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση διασφαλίζοντας το κύρος και την αμεροληψία του Προγράμματος ECDL».

Marketing Award for Promoting the Value of Certification Ο Product Manager του Ομίλου PEOPLECERT, κ. Μάριος Μολφέτας παραλαμβάνει το Βραβείο «Marketing Award for Promoting the Value of Certification» από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος ΕCDL, Jim Friars