Ο Όμιλος PEOPLECERT (ECDL, City & Guilds) χορηγός της Ετήσιας Εκδήλωσης του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας του ΑΝΤΕΝΝΑ


Με τη χορηγία του Ομίλου PEOPLECERT, το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1 διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με ιδιαίτερη επιτυχία την εκδήλωση «Interview in Total 2010», την Πέμπτη 3 Ιουνίου, στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο.

Οι πρωτοετείς και οι τελειόφοιτοι σπουδαστές είχαν και φέτος την ευκαιρία να κάνουν την προαγωγική τους εργασία σε μια Συνολική Συνέντευξη, υποβάλλοντας τις ερωτήσεις τους σε έναν πάνελ εκλεκτών καλεσμένων: στον υφυπουργό στον πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Γιώργο Πεταλωτή, στον βουλευτή της Ν.Δ., κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, στον κομισάριο της FIFA, κ. Μάνο Μαυροκουκουλάκη, στον αθλητικό εισαγγελέα, κ. Κώστα Σιμιτζόγλου και στους δημοφιλείς ηθοποιούς Μυρτώ Αλικάκη και Μιχάλη Μαρίνο.

Οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι του αθλητισμού είχαν, παράλληλα, την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις στους σπουδαστές, με αποτέλεσμα έναν πλούσιο και εποικοδομητικό διάλογο, που ενθουσίασε όλους τους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Μιχάλης Ισμαηλάκος, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους εκ μέρους του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Ομίλου, κ.κ. Μίνωα και Θοδωρή Κυριακού. Το πάνελ διηύθυνε ο Διευθυντής Σπουδών του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας, κ. Ανδρέας Μπόμης, ενώ τη συνέντευξη έκλεισε ο κ. Χρήστος Πασαλάρης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, ακολούθησε δεξίωση με συμμετοχή των σπουδαστών όλων των ειδικοτήτων του Εργαστηρίου. Το κέφι απογειώθηκε όταν τραγούδησαν οι σπουδαστές Φωνητικής Τέχνης του FAME STUDIO, καθώς επίσης το συγκρότημα 48 ΩΡΕΣ, ο Νικηφόρος η Πωλίνα και η Ελένη, καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν από το talent show του ΑΝΤ1 «X FACTOR».


Eπιλέξτε την παρακάτω εικόνα για να δείτε το σχετικό video.Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ΑΝΤ1
Εκδήλωση του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας

Σάββατο 5/6/2010