Συμμετοχή Πιστοποιημένων Εξεταστικών Κέντρων ECDL στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας 2009

Η ECDL Ελλάς έδωσε δυναμικό παρόν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Π.Ε.Λ.) διαμέσου των Πιστοποιημένων Εξεταστικών Κέντρων ECDL ExpertIn, Future και Πρότυπο Κέντρο Πληροφορικής που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι συνεργάτες της ECDL Ελλάς υποδέχθηκαν χιλιάδες επισκέπτες που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για το ECDL και απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις τους, ενώ πρόσφεραν πλούσιο ενημερωτικό και προωθητικό υλικό.

Το Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα ECDL προώθησαν το κορυφαίο παγκοσμίως πρότυπο πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων Η/Υ με μεγάλα περίπτερα, πλούσια σήμανση και πολυάριθμο προσωπικό. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, περισσότεροι από 4.000 επισκέπτες έδειξαν ενδιαφέρον για το σύνολο των Προγραμμάτων Πιστοποίησης ECDL και συμμετείχαν σε δεκάδες κληρώσεις για δώρα και εκπαιδεύσεις. Ανάμεσα στα δώρα περιλαμβάνονταν κουπόνια για μαθήματα demo και δωρεάν εκπαιδεύσεις και του παιδικού προγράμματος for Kids.

Συνολικά, οι υπεύθυνοι των Πιστοποιημένων Εξεταστικών Κέντρων ECDL δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία και το ενδιαφέρον του κόσμου για τα Προγράμματα Πιστοποίησης ECDL.