Συνολική Συνέντευξη Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας ΑΝΤ1

Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, οι επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Μαριέττα Γιαννάκου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «ΛΟΛΑ» Άντα Λιβιτσάνου και Θανάσης Ευθυμιάδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς και ο Ολυμπιονίκης στη χειροσφαίριση Νίκος Γραμματικός, αποτέλεσαν το εντυπωσιακό πάνελ της Συνολικής Συνέντευξης, που για 5η συνεχή χρονιά διοργάνωσε το Εργαστήριο Δημοσιογραφίας του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι του αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν και οι ίδιοι ερωτήσεις στους σπουδαστές, σε έναν διάλογο που απέσπασε το αυθόρμητο χειροκρότημα του συνόλου των 300 και πλέον παρισταμένων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Μιχάλης Ισμαηλάκος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους εκ μέρους του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Ομίλου, κ.κ Μίνωα και Θοδωρή Κυριακού.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, ακολούθησε δεξίωση και χορευτική βραδιά, στην οποία τραγούδησαν οι σπουδαστές του FAME STUDIO.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ» την Παρασκευή 22 Μαΐου 2009, με την ευγενική χορηγία των εταιρειών ECDL Ελλάς, Blue Star Ferries και Τσακίρης Chips.