Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών - Βράβευση Μαθητών και Προγράμματα Πιστοποίησης ECDL

Το Εξεταστικό Κέντρο ECDL «ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ», με έδρα την Αγία Βαρβάρα Αττικής, διοργάνωσε εκδήλωση με θέματα τη βράβευση μαθητών της σχολής και την ενημέρωση για τα Προγράμματα Πιστοποίησης for Kids και ECDL Core.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21-2-2009 στο Αμφιθέατρο Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Δημαρχείου Κορυδαλλού, αφορούσε σε πρώτη φάση τη βράβευση των μαθητών της σχολής στην Αγγλική γλώσσα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία σχετικά με το Παιδικό πρόγραμμα for Kids και το ECDL Core, η οποία διήρκησε μισή ώρα.

Οι παρευρισκόμενοι (250 άτομα) προέρχονταν κυρίως από τις οικογένειες των μαθητών. Τα περισσότερα παιδιά που βραβεύτηκαν ήταν μαθητές γυμνασίου, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν και αρκετοί μαθητές δημοτικού. Όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις βραβεύσεις και τις ομιλίες, κατά τη διάρκεια των οποίων μοιράστηκαν 100 κουπόνια δωρεάν μαθήματος for Kids, 200 έντυπα φυλλάδια for Κids και 200 έντυπα φυλλάδια του ECDL Core. Όλοι έδειξαν ιδιαίτερη ανταπόκριση στο ενημερωτικό υλικό των Προγραμμάτων, καθώς θέλησαν να ενημερωθούν για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται με τα Προγράμματα Πιστοποίησης ECDL.