Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα βραβεύει την ECDL Ελλάς για την εθελοντική της δράση ΕΚΕ

Μια βραδιά… «ευχαριστώ»…
γιατί ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινος μέσα από τα παιδιά…


Αθήνα, 4 Ιουνίου 2008 - Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας διοργάνωσε βραδιά αφιερωμένη στους φίλους και ευεργέτες του ΙδρύματΕος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μπακούρης και τα μέλη του Δ. Σ. απένειμαν τιμητικό αναμνηστικό δίπλωμα ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης στους ανθρώπους που στήριξαν το Χατζηκυριάκειο τη χρονική περίοδο 2002-2007. Συγκίνηση, χαρά, παιδικά χαμόγελα και πολλά ευχαριστώ έφτιαξαν μια μοναδική βραδιά.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχαν και τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των δυο νέων δραστηριοτήτων του Ιδρύματος, του Κέντρου Παιδικής Ευεξίας και του Κέντρου Οικογένειας και Παιδιού. Η βραδιά έκλεισε με το ρεσιτάλ πιάνου της μικρής Μελίνας Καραγιάννη, η οποία σπουδάζει με υποτροφία του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος στο εφηβικό τμήμα, Junior Academy της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου (Royal Academy of Music).

Ειδική αναφορά δόθηκε στον εταιρικό εθελοντισμό όπου τιμήθηκαν οι εταιρείες ECDL Ελλάς, Citigroup Hellas, Friends of Habitat For Humanity, Microsoft Hellas, Sara Lee Hellas.

Ανάμεσα στους φορείς που τιμήθηκαν ήταν το Ίδρυμα Γ. Σίμου, η Unilever Hellas, η Βουλή των Ελλήνων, η Intracom, ο Όμιλος ΑΝΤ1, η Eurobank, το Ίδρυμα Ι. Κωστόπουλου, η Alpha Bank, ο Δήμος Πειραιά, η Νομαρχία Πειραιά, ο Δήμος Νίκαιας, το Ευγενίδειο Ίδρυμα και πολλοί άλλοι. Το τιμητικό δίπλωμα για όλους τους δημοσιογράφους που βοήθησαν σε αυτή τη χρονική περίοδο το Ίδρυμα, παρέλαβε ο πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. κ. Πάνος Σόμπολος.

Οι καλλιτέχνες που στήριξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα το Ίδρυμα και τιμήθηκαν ήταν οι Χριστίνα Αλεξανιάν, Γρηγόρης Βαλτινός, Δέσποινα Βανδή, Φωκάς Ευαγγελινός, Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας, Ταμίλα Κουλίεβα, Σοφία Μυλωνά, Θοδωρής Προκοπίου, Ελένη Ραπτάκη, Βίκυ Σταυροπούλου, Φίλιππος Τσαλαχούρης, και Πέτρος Φιλιππίδης.