Το "Πρότυπο Κέντρο Πληροφορικής Αθανάσιος Ντίνος" στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Στην 41η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Π.Ε.Λ) 2007, που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 10 Ιουνίου, στον εκθεσιακό χώρο Π.Ε.Λ στη Λαμία, έλαβε μέρος το «Πρότυπο Κέντρο Πληροφορικής Αθανάσιος Ντίνος» με την συμμετοχή και υποστήριξη της ECDL Ελλάς. Την έκθεση, που εγκαινίασε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κύριος Παπαθανασίου, παρουσία του Νομάρχη Φθιώτιδας κυρίου Χειμάρα και του Δημάρχου Λαμιέων κυρίου Κοτρωνιά, επισκέφτηκαν περίπου 80.000 επισκέπτες από το Καρπενήσι, τη Λάρισα, το Βόλο, την Εύβοια και φυσικά από τη Λαμία.

Κύριος σκοπός της Έκθεσης είναι η προβολή γεωργικών μηχανημάτων, εργαλείων εφοδίων και των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων της γεωργίας. Ωστόσο, η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας έχει πλέον καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης παραγωγών γεωργικών και άλλων προϊόντων, βιοτεχνών, εμπόρων, βιομηχάνων αλλά και όλων των κατοίκων της περιοχής.

Με αφορμή την 41η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, το "Πρότυπο Κέντρο Πληροφορικής Αθανάσιος Ντίνας" συμμετείχε δυναμικά προωθώντας το μήνυμα "η γνώση στις Νέες Τεχνολογίες είναι δύναμη και το ECDL αποτελεί εφόδιο ζωής για όλους". Το περίπτερο του εκπαιδευτικού κέντρου Η/Υ προσέλκυσε από την πρώτη κιόλας ημέρα πολλούς επισκέπτες όλων των ηλικιών, που ενδιαφέρθηκαν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στους υπολογιστές κατά ECDL. Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες έδωσαν τα στοιχεία τους προκειμένου να λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιήσει το εκπαιδευτικό κέντρο με το πέρας της έκθεσης, προσφέροντας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στον τυχερό νικητή.