Η ECDL Ελλάς χορηγός του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1 και της ετήσιας εκδήλωσής του

Το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1 διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με επιτυχία την εκδήλωση «Interview in Τotal», την Παρασκευή 23 Μαΐου, στο Politia Tennis Club. Η ECDL Ελλάς στο πλαίσιο της υποστήριξης που παρέχει στο Εργαστήρι του ΑΝΤ1 ήταν χορηγός και της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι σπουδαστές της σχολής καθώς και οι σπουδαστές του προγράμματος δι’ αλληλογραφίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να λύσουν πολλές από τις απορίες τους πάνω σε θέματα της επικαιρότητας, παίρνοντας διαφωτιστικές απαντήσεις από έμπειρους και καταξιωμένους ομιλητές, που προέρχονται από τους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού και της τέχνης.

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν ο βουλευτής Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο γνωστός δημοσιογράφος και καθηγητής του Εργαστηρίου Χρήστος Πασαλάρης, ο ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου Στέφανος Κυριακίδης, η τραγουδίστρια Μπέσυ Αργυράκη και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην UEFA Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Μιχάλης Ισμαηλάκος.

Μετά το πέρας της συνέντευξης ακολούθησε δεξίωση και χορευτική βραδιά.