Το Εξεταστικό Κέντρο Carriera Μυτιλήνης στην 12η Εμπορική Έκθεση Μυτιλήνης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 12η Εμπορική Έκθεση Μυτιλήνης, στην οποία συμμετείχε το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL CARRIERA Μυτιλήνης. Την έκθεση, που είχε διάρκεια μιας εβδομάδας, επισκέφτηκαν περισσότεροι από 15000 κάτοικοι, τόσο από την πόλη της Μυτιλήνης όσο και από τον υπόλοιπο νομό Λέσβου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Περίπτερο του CARRIERA Μυτιλήνης και να λάβουν εμπεριστατωμένες ενημερώσεις από στελέχη του Κέντρου για τα προγράμματα ECDL και την Πιστοποίηση ξένων γλωσσών City & Guilds. Για τον συγκεκριμένο σκοπό, μοιράστηκαν συνολικά πάνω από 10.000 φυλλάδια της ECDL Ελλάς και του CARRIERA Μυτιλήνης.

Επιπλέον, τις εντυπώσεις κέρδισε και ένα τεράστιο Panel (1,5 x 1,5 m.) που είχε στηθεί στο Περίπτερο του CARRIERA Μυτιλήνης ειδικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης και στο οποίο προβάλλονταν συνεχώς τα διαφημιστικά spot ECDL (Core – Expert) και City and Guilds. Επίσης, μεγάλος αριθμός επισκεπτών έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα δείγματα πιστοποιητικών από την Κίνα, την Πορτογαλία και την Τουρκία που είχαν τοποθετηθεί σε εμφανή σημεία του Περιπτέρου.

Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης συγκαταλέγεται και η επίσκεψη του Ευρωβουλευτή και πρώην Υπουργού Αιγαίου κυρίου Σηφουνάκη, ο οποίος συνομίλησε και ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του CARRIERA Μυτιλήνης και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Μετά το τέλος της έκθεσης, ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του κέντρου κύριος Μιχάλης Κεντέρης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του από τη συμμετοχή και τη συνολική υποστήριξη που έλαβε από την ECDL Ελλάς για την προώθηση των πιστοποιήσεων ECDL και City & Guilds στους καταναλωτές του νομού.