Όμιλος PeopleCert

Καλώς ήρθατε!

Η Κοινωνία της Πληροφορίας και η Οικονομία της Γνώσης ορίζουν νέους κανόνες στη διευρυμένη αγορά εργασίας. Ο επιχειρηματικός στίβος αλλάζει και γίνεται ολοένα πιο ανταγωνιστικός και πιο απαιτητικός. Μέσα σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η εσωτερική ανάγκη κάθε ανθρώπου να πρωταγωνιστήσει και να αναδειχθεί τον οδηγεί σε ανάλογη εκπαίδευση, εξέλιξη και καθιέρωση. Όπλο του σε αυτήν την προσπάθεια είναι η Γνώση αλλά και η απόδειξη κατοχής της γνώσης αυτής: Η Πιστοποίηση.

Με αυτά τα δεδομένα, η PeopleCert Ελλάς είναι πλέον διαπίστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) καθώς και πιστοποιημένη από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πιστοποίησης που ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις που δημιουργούνται στον τομέα της Δια Βίου Μάθησης.

Είμαστε εδώ και πρωταγωνιστούμε!

Εξελισσόμαστε συνεχώς, με στόχο να δώσουμε λύσεις στις ακόλουθες ανάγκες κάθε σύγχρονου πολίτη:

  • στην ανάγκη για επιτυχία
  • στην ανάγκη για ισότιμη πρόσβαση όλων στην κοινωνία της Γνώσης
  • στην ανάγκη για προσωπική εξέλιξη και ανάπτυξη μέσω της δια βίου μάθησης
  • στην αποτροπή του κοινωνικού αποκλεισμού

Είμαστε εδώ για όλους όσους πιστεύουν ότι επενδύοντας στον κόσμο της γνώσης δημιουργούν ένα καλύτερο μέλλον. Για αυτούς που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο χώρο τους, μέσα από τη διαρκή προσωπική τους βελτίωση!

Είμαστε Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού και γνωρίζουμε ότι η πιστοποίηση των γνώσεων μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη σε εργαζόμενους, άνεργους, φοιτητές, μαθητές καθώς και σε επιχειρήσεις του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα. Πιστεύουμε ότι συστήματα, διαδικασίες και άνθρωποι είναι μια ενιαία οντότητα που υποστηρίζει την επίτευξη των προσδοκιών μας. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ενοποιούμε τις συγκεκριμένες παραμέτρους λειτουργίας και προσεγγίζουμε το μέλλον με συνέπεια και όραμα.

Παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευσή μας για Ολική Ποιότητα και συνεχίζουμε να στοχεύουμε σε νέες περιοχές και νέες δράσεις, πάντοτε με ευαισθησία, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία για τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους μας.

Μάθετε περισσότερα για διεθνή παρουσία του ομίλου PeopleCert.