Εταιρείες - Οργανισμοί

  Μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα ζητούν προσωπικό με πιστοποιημένη γνώση Η/Υ. Ενδεικτικά, αναφέρονται οι εξής: 
 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
  ALDEMAR

 


H ALDEMAR είναι μία από τις κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα, με συνολική δυναμικότητα 5.500 κλινών και 1.800 εργαζομένων. Μέσα από την επιλογή των στρατηγικών προορισμών για τα ξενοδοχεία της, το σχεδιασμό και την κατασκευή νέων ξενοδοχειακών μονάδων, την πλήρη ανακαίνιση των νεοαποκτηθεισών μονάδων, καθώς και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, η Aldemar έχει μια πολλή δυναμική παρουσία στο χώρο της φιλοξενίας. Ο Δρ Νικόλαος Σ. Αγγελόπουλος, είναι ο ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Όραμά της η εδραίωση μιας νέας ποιοτικής πραγματικότητας για τον Ελληνικό Τουρισμό.

http://www.aldemarhotels.com

 


ALPHA BANK


Η Alpha Bank ιδρύθηκε το 1879 και είναι μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα. Με δίκτυο άνω των 1.000 Καταστημάτων, ο Ομιλος της Alpha Bank δραστηριοποιείται και στη διεθνή τραπεζική αγορά με παρουσία στην Κύπρο, στη Ρουμανία, στη Βουλγαρία, στη Σερβία, στην Ουκρανία, στην Αλβανία, στην Π.Γ.Δ.Μ. και στη Μεγάλη Βρεταννία. Στρατηγική της Alpha Bank είναι η περαιτέρω ενίσχυση των εργασιών της Τραπέζης σε δύο τομείς δραστηριοτήτων, την λιανική τραπεζική στην  Ελλάδα και ειδικότερα τις εργασίες προς ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις, καθώς και η επέκτασή της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
 
http://www.alpha.gr

 
  AIVATIDIS


Η εταιρεία aiva - AIVATIDIS TEXTILE - ιδρύθηκε το 1945 και εξελίχθηκε σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής λευκών ειδών. Από τότε μέχρι σήμερα ακολούθησε εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης και κατάφερε να δημιουργήσει μόδα στο χώρο. Τα προϊόντα aiva διατίθενται σε περίπου 1000 σημεία πώλησης της εγχώριας αγοράς, όπως και σε αρκετά από τα πιο σύγχρονα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

http://www.aiva.gr/

  BOLD OGILVY


 


Η Bold ιδρύθηκε το 1977. Από την πρώτη στιγμή, η δημιουργικότητα, ο επαγγελματισμός και η ποιότητα της δουλειάς της αναγνωρίστηκαν και εκτιμήθηκαν από την αγορά. Μέσα σε 4 χρόνια έγινε η 2η μεγαλύτερη εταιρεία του χώρου, και το 1984 εντάχθηκε στο δίκτυο της Ogilvy. Από τότε, η Βold διατηρεί το δυναμισμό και την έντονη δημιουργικότητά της, και λειτουργεί με ευγένεια, ανθρωπιά, αξιοπρέπεια και ήθος. Aπό το 2002, είναι 1η στην Ελλάδα και έχει καθιερωθεί ως η πιο πολυβραβευμένη (ποσοτικά και ποιοτικά) εταιρεία στην ελληνική αγορά. Η Βold, επιδιώκει γόνιμο κλίμα συνεργασίας με τους πελάτες της, εξ ου και, στον κλάδο της έχει τη χαμηλότερη απώλεια πελατών. Υλοποιεί καινοτομίες και πρωτοποριακές δράσεις που την καθιστούν thought leader της αγοράς. Λειτουργεί με κοινωνική ευθύνη, ατομικά και εταιρικά και, κυρίως διαθέτει και εκτιμά το χιούμορ.

http://www.ogilvy.gr/bold-ogilvy

 


Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. ιδρύθηκε το 1950. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με περισσότερους από 7,5 εκατομμύρια πελάτες. Έχει στην ιδιοκτησία της το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και τα δίκτυα Διανομής. Η ΔΕΗ διαθέτει πολύ μεγάλη υποδομή σε εγκαταστάσεις ορυχείων λιγνίτη, παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι επίσης μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις ως προς τα πάγια ενεργητικά της στοιχεία, ενώ κατέχει ηγετική θέση ως εταιρεία κοινής ωφέλειας στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

http://www.dei.com.gr/

 

 


Η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στον κλάδο των τροφίμων από το 1974. Απασχολεί 215 Συνεργάτες εκ των οποίων οι 172 απασχολούνται στην Αθήνα και οι 43 στη Θεσσαλονίκη. Λειτουργώντας με
φιλοσοφία «θυγατρικής» των προμηθευτών οίκων με τους οποίους συνεργάζεται, μέσα στους πρωταρχικούς της στόχους είναι η επιτυχημένη ανάπτυξη και καθιέρωση στην ελληνική αγορά των προϊόντων (brand building) τα οποία χειρίζεται.

http://www.elgeka.gr

 Emporiki Leasing


Η Emporiki Leasing είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου των χρηματοδοτικών μισθώσεων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Ανήκει εξ ολοκλήρου στην Credit Agricole Leasing και Factoring Α.Ε., μέλος του Ομίλου της Credit Agricole. Η δραστηριοποίηση της εταιρείας στο χώρο του leasing επιτυγχάνεται, αξιοποιώντας το ευρύ δίκτυο της Εμπορικής Τράπεζας, τα δίκτυα που έχει αναπτύξει με διάφορους προμηθευτές, καθώς επίσης με απευθείας προώθηση των προϊόντων της στην αγορά. Η στελέχωση της Emporiki Leasing έχει γίνει με έμπειρο προσωπικό σε όλους τους τομείς, γεγονός που συμβάλλει αποφασιστικά στη θετική εξέλιξη της εταιρείας. Η εταιρεία φροντίζει να παρέχει στα στελέχη της τη δυνατότητα συνεχούς επιμόρφωσης, ώστε να βρίσκονται πάντα στην αιχμή των νέων τεχνολογιών.

www.leasing.gr


 
 LEROY MERLIN


Η
LEROY MERLIN Ελλάδας είναι μια νέα εταιρεία με ημερομηνία έναρξης δραστηριότητάς στην Ελλάδα τον Ιούνιο 2005, της οποίας το πρώτο κατάστημα εγκαινιάστηκε το 2007. Η στρατηγική ανάπτυξης στην Ελλάδα βασίζεται στη γνώση των συνηθειών των πελατών καθώς και στην προσαρμογή της γκάμας και της οργάνωσης των καταστημάτων στις ανάγκες τους. Με κάθε άνοιγμα νέου καταστήματος, δημιουργούνται περίπου 100 μόνιμες θέσεις εργασίας. Η Leroy Merlin είναι ένας διεθνής όμιλος με 35.000 συνεργάτες, με 300 ιδιόκτητα καταστήματα και 450 καταστήματα franchising. Αριθμός εργαζομένων παγκοσμίως: 44.419.

http://www.leroymerlin.gr/

 


MAERSK LINE   


Η MAERSK LINE είναι τμήμα της ομάδας Moller-Maersk A.P. Δραστηριοποιείται στο χώρο των εμπορευματοκιβωτίων με σκάφη και εγγυάται την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά αυτών. Ο στόλος Maersk Lines περιλαμβάνει περισσότερα από 500 σκάφη και διάφορα εμπορευματοκιβώτια.
Η Maersk Line έχει παρουσία με γραφεία σε περισσότερες από 125 χώρες στον κόσμο και εξυπηρετεί τα λιμάνια όλων σχεδόν των χωρών του κόσμου.

http://www.maerskline.com

 

ΝΗΡΕΥΣ


Η Εταιρεία ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1988 στη Χίο. Δραστηριοποιείται στο χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών. Συγκεκριμένα ασχολείται με παραγωγή και εμπορία γόνου, νωπών ιχθύων, ιχθυοτροφών, εξοπλισμού ιχθυοκαλλιέργειας καθώς και με μεταποίηση και εμπορία αλιευμάτων. Το Ανθρώπινο Δυναμικό της εταιρείας φθάνει τα 1200 περίπου άτομα.

http://www.nireus.gr

 

 

DDB


Η πολυεθνική εποχή της Olympic ξεκινά το 1986 όταν συνεργάζεται με την DDB Needham. Το 1989 η συνεργασία γίνεται μετοχική. Η Olympic DDB είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός όμιλος επικοινωνίας που δραστηριοποιείται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία και FYROM. Ιδρύθηκε το 1958, από τον κ. Φιλήμων Παπαπολύζος , ο οποίος επένδυσε στις καινούργιες εξειδικεύσεις της επικοινωνίας και στις αγορές των Βαλκανίων, βάζοντας τις βάσεις για την εξαγωγή τεχνογνωσίας από την ελληνική εταιρεία. Ανήκει στην DDB Worldwide, το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο επικοινωνίας σύμφωνα με το Advertising Age.

http://www.ddb.gr/

 


 
  TOYOTA


H TOYOTA EΛΛΑΣ A.B.E.E. ιδρύθηκε το 1986 και είναι μέλος του Πολυεθνικού Ομίλου Εταιριών Inchcape plc, του μεγαλύτερου ανεξάρτητου ομίλου διανομής αυτοκινήτων στον κόσμο, ο οποίος στην Ελλάδα αποτελείται από ένα δίκτυο θυγατρικών εταιριών με στόχο την ικανοποίηση όλου του φάσματος των σύνθετων αυτοκινητιστικών αναγκών, το οποίο αποτελείται από τη British Providence, τη Eurolease, την Inchcape Insurance, την Tefin / Unitfin και τον κλάδο λιανικών πωλήσεων πόλις Inchcape. H Toyota Ελλάς α.β.ε.ε εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα προϊόντα της ΤΟΥΟΤΑ MOTOR CORPORATION κάτω από τα brand names της ΤΟΥΟΤΑ και της LEXUS.
H Toyota είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, με συνολικές πωλήσεις το 2006 πάνω από 8,8 εκατ. αυτοκίνητα. Μόνο τον Σεπτέμβριο του 2010 πούλησε 147.162 αυτοκίνητα, με τρέχουσα επένδυση ύψους $331.7 εκατ. και προσωπικό που αγγίζει τα 3.325 άτομα παγκοσμίως.

http://www.toyota.gr/

  ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ  


Η ιστορία της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ αρχίζει το 1925, όταν οι ιδρυτές της Θ. Αγγελόπουλος και τα παιδιά του Δημήτρης, Παναγιώτης και Γιάννης, ξεκίνησαν να ασκούν εμπόριο ειδών σιδήρου. Σήμερα, η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ με τις νέες επενδύσεις εκσυγχρονισμού που πραγματοποιεί από το 2001 διαθέτει τις πλέον σύγχρονες μονάδες παραγωγής προϊόντων χάλυβα όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο. Διαθέτει σύγχρονες μονάδες παραγωγής προϊόντων χάλυβα όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο. Σύμφωνα με στοιχεία του 2007, οι επενδύσεις της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ την τελευταία πενταετία ανήλθαν στα €220 εκ.

http://www.halyvourgiki.com

  

ΖΑΓΟΡΙ


Η εταιρεία ΧΗΤΟΣ ΑBΕΕ είναι μία από τις πιο σύγχρονες και πρωτοπόρες βιομηχανίες στον τομέα της εμφιάλωσης νερού στην Ελλάδα. Η χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογικά συστημάτων εμφιάλωσης και διασφάλισης ποιότητας, η μεγάλη γκάμα προϊόντων και συσκευασιών, οι δυνατότητες παραγωγής που είναι σε θέση να καλύψουν κάθε ανάγκη και το ισχυρό δίκτυο διανομής στην Ελλάδα και σε επιλεγμένες χώρες στο εξωτερικό, καθιστούν την εταιρεία σε ηγετική θέση στον κλάδο της. Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, αξιοποιεί ανθρώπινο δυναμικό περισσότερο των 225 ατόμων ενώ υπολογίζοντας το ευρύτερο φάσμα των συνεργατών της, όπως οδηγούς φορτηγών και άλλους εξωτερικούς συνεργάτες, τους οποίους απασχολεί καθημερινά, ξεπερνά τα 1200 άτομα.

http://www.zagoriwater.gr


24MEDIA


H 24 MEDIA αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξάρτητο online δίκτυο παροχής περιεχομένου στην Ελλάδα. Αποστολή και δέσμευσή της καθίσταται η ανάπτυξη πρωτότυπων εφαρμογών – εστιασμένες στις ανάγκες των χρηστών – θέτοντας τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα στην αγορά, με την υιοθέτηση των πλέον εξελιγμένων τεχνολογιών.

http://www.24media.gr


Οι παρακάτω εταιρίες - οργανισμοί* αναγνωρίζουν διεθνώς τα προγράμματα πιστοποίησης ECDL/ICDL ως αποδεικτικό γνώσης ΙΤ για το ανθρώπινο δυναμικό τους:

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - OΡΓΑΝΙΣΜΟΙ


Anglogold Ashanti


Anglogold Ashanti - Global Gold producer
www.anglogold.co.za


BSO


Bosna Sunce Osiguranje - Bosnian Insurance Company
www.bosna-sunce.ba  

Croatian Railways


Croatian Railways
www.hznet.hr


De Beers


De Beers
www.debeers.com


Namaqualand Mines


Namaqualand Mines
www.debeersgroup.com


DHL


DHL - Ireland
www.dhl.ie


Del Monte

 

Del Monte Pacific Inc./ Del Monte Foundation - the Philippines
www.delmontepacific.com

Financial Croatia


Financial Agency of Croatia
www.fina.hr


First National Bank of South Africa  


First National Bank of South Africa
www.fnb.co.za


INA


INA Oil Company Croatia

www.ina.hr


Johnson & Johnson


Johnson & Johnson Medical - South Africa
www.jnjsouthafrica.co.za


L'OREAL


L’Oréal - France
www.loreal.com


NAMDEB


Namdeb Diamond Corporation
www.namdeb.com

National Bank of Romania


National Bank of Romania
http://www.bnro.ro/


National Library of New Zealand


National Library of New Zealand
www.natlib.govt.nz


Old Mutual


Old Mutual - International Savings and Wealth Management Company
www.oldmutualinternational.com


ORION


Orion Finnish Pharmaceutical Company
www.orion.fi/en/


PAM GOLDING


Pam Property Golding Group -The Largest Property Group in South Africa
www.pamgolding.co.za/


Portugal Telecom


Portugal Telecom
www.telecom.pt


Sappi


SAPPI - A Global Paper and Pulp Producer
www.na.sappi.com


Vedior


Select Vedior - Portugal 
www.vedior.com


SIEMENS


Siemens - Luxembourg
www.siemens.com


ASPIAG


Spar - Austria
www.aspiag.com


Telekom Serbia


Telekom Serbia
www.telekom.rs


Toyota Tsusho


Toyota Tsusho Africa
www.ttaf.co.za


VW


Volkswagen

www.volkswagen.com


XEROX


Xerox - Ireland

www.xerox.com


XSTRATA


Xstrata Coal - Mining Group
www.xstrata.com

 Call Centre Network China

(*) Πηγή: Ίδρυμα ECDL